dingen te doen bij een irrigatieprobleem

agriculture: crop irrigation - irrigatiesysteem  stockfoto's en -beelden

Hier zullen we kijken naar een paar dingen die kunnen bijdragen aan een irrigatie probleem dat u kunt hebben.

1. Gaat het water wel naar het juiste gebied?

2. Ontwerp: Wat is het gebruikte materiaal, de vorm van het gebied, de temperatuur van het water, en de grootte van het gebied?

Wanneer u een mooi gazon, bloembedden, struiken of planten van uw gading hebt en dat type tuin ligt onder een zittend boekings- of bloemengebied, hebt u een goed waterverdelingssysteem nodig.

Heeft u een vlak gazon, vlonders of struiken? U moet alleen water gebieden die vlak zijn, zodat u zult voorkomen dat opgebouwd water in hoeken.

Als u zanderige grondtonen heeft, heeft u een probleem. De gaten van de sproeiers kunnen het zand opvangen, waardoor het uitzet en de groei van het gras tegenwerkt.

Leidingen, sproeiers en rotors zijn nodig voor een goed irrigatiesysteem.

2. Is er een grote behoefte aan water?

Mortel, aarde en zand worden voortdurend samen gebruikt in irrigatiesystemen. Hier willen we onderzoeken met een laag waterverbruik. Als het gazon overdag niet besproeid wordt, weten we dat het water geen kant op kan. Als het gazon aan de praat is, heb je veel opties. U kunt een tijdelijk pad maken of de oriëntatie van de planten veranderen. U kunt de gras-, onkruid- en bloemplanten het hele jaar door laten staan en het onkruid volgens een vast schema verwijderen.

Als u een grote behoefte aan water heeft, kunt u uw strategie veranderen. In dat geval moet u een aantal dingen verbeteren. U kunt meer elementen zoals bomen en struiken of struiken en bloemen aan het gebied toevoegen en de droogte laten toeslaan.

U kunt uw gazon ook laten begroeien met alternatieve planten die compatibel zijn met uw klimaat en het succes zal beginnen.

a) De grasmat kan ‘s nachts met water worden verzadigd wanneer het gazon in rust is.

b) U kunt een “drip”-systeem aanleggen op de omtrek van uw eigendom om de graszoden te vervangen door perken.

c) U kunt een paar zuilen van verschillende bloeiende planten toevoegen om een “57” pad op de straat naar de straat te creëren.

d) U kunt een paar dingen doen om te helpen het water laag te houden, maar het gras zal opgroeien. U kunt platte bedden gebruiken en touw gebruiken. Het touw wordt gewoonlijk ongeveer 1 1/2″ over het gazon gemaakt. Zo kan het gras in rijen groeien, met een tussenruimte van 1/2″ tussen de rijen.

e) Het gazon kan worden gemulcht met 1-2″ mulch aan de randen.

f) Wij raden aan dat een van uw laatste bemestingsbeurten voor het gazon is. De stikstof en fosfor moet in het bereik van 1-2 pond per 1000 ft. lbs zijn.

g) Wij zien graag groen gras wanneer de sneeuw smelt. Het betekent dat uw gazon moet worden bewaterd. Zorg ervoor dat u regelmatig water geeft, misschien wel dagelijks.

3. Hier kent de gemiddelde huiseigenaar zijn planten niet, dus u moet er een cursus over volgen of een volwassene met kennis van zaken Theater kilometer-blind is ook goed. Als u iets niet weet, kijk dan in een paar boeken of zoek op internet.

4. Je zult verbaasd zijn hoeveel verschil een paar simpele dingen maken.

a) Je kunt planten in de zon zetten om de groei te stimuleren vlak voor de lente wanneer de zware sneeuw smelt.

b) Probeer je planten schoon te maken door dode delen eruit te halen en ze binnen te zetten.

c) U kunt de hoeveelheid oppervlaktewater met meer verminderen.

5. Het toevoegen van wat meer planten langs de rand van uw eigendom kan wat kleur toevoegen aan uw erf. Je hoeft niet te veel planten toe te voegen, wees niet bang om een paar bloemen of struiken te nemen om wat kleur toe te voegen. U kunt tuinmeubelen, prieeltjes, trellises en bloembakken.

6. Deze informatie kan worden verkregen van websites op mijn site. Bezoek overdag en ‘s avonds laat en met buren en vrienden die buiten zijn genieten van het weer deel te nemen.

a) U kunt er wat landschapsverlichting aan toevoegen. Ik heb een aantal echt mooie landschap verlichting foto’s te delen met u.

b) Verander de planten in de tuin tijdens de verschillende seizoenen, zodat er het hele jaar door wat variatie is.

c) U kunt de eenjarigen veranderen. Zorg ervoor dat de kleuren en plantensoorten passen bij de eenjarigen die binnenkomen…dit kan uw tuin warm maken.

c) U kunt de struiken, bloemen of eenjarigen veranderen om verschillende thema’s te creëren of planten verwijderen die u niet mooi vindt en ze vervangen door planten die u wel mooi vindt. Door dit te doen kunt u het eigendom definiëren door enkele planten te kiezen die uw tuin niet definiëren.